BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 24 April 2012


   

Assalamualaikum.., da lme sbnrnye aq xupdate blog ni.. kini aq tekad la..blog ni akn jd mcm planner / diary and so on..la.. Aq xtau knp mlm ni aq rsa nk luahkn segala2nya..tp x elok la nk cter kt cni..kn.. hmm...mlm ni aq sbnrnye kecewa dgn ssorg,,xperlula korg tau boy ke girl.. tp aq syg sgt2 dgn dia.. sbnrnya bnda tu kcik je..tp dsebabkn pkra lain yg aq fkirkn..aq letakkn semua slh tu pd dia.. sbb aq xboleh nk letakkn pd org lain.. hnya dia je yg rapat n sblum ni dia la yg beri kekuatan pd aq.. n before this.., dia jgk yg pinjamkn telinga utk dengar mslh aq... tp da lme dia xbuat mcm tu..n mlm ni aq rsa sedih sgt...

i feel like i'm lost..right now.. but i know deep down inside this person..i'll always be everything to this person.. haha...aq sje je xnk letak him/her..sbb nnt korg msti tau kn.. biar korg trus ttanya2.. hehe


hmm..ni kes lain plak.. actually i miss my friends.., rsanye bru smlm ktorg bgmbira sakan n everytime they always be beside me..walaupn., kdg2 aq ni annoying jgk.. tapi hari ni ktorg mkin jauh..aq pn xtau knp jd mcm ni.. mybe disebabkn jarak yg ad diantara ktorg ni yg buat lg pnjg jaraknye kot..

mgkin aq ad slhnye jgk..maklumla..aq ni memilih ckit..bila terasa hati je..bknnye nk luah..tp pendam je..skg ni sape yg susah..amik kau.. bak kta org melaka kn.. huhu

'looks hard outside.., but instead has a fragile heart..so i can't be a superwoman anymore..'
i Love u alls..
**thanx for reading.. bru lega ckit...setelah mluahkn.. n skg bleh tdo.. gud nite n gud day peeps...!!

                                             

Saturday, 2 July 2011

~4 JuN3...aq mjd 21 tahun....=)



Assalamualaikum...

hi...selepas sebulan berlalu..akhirnya aq bkelapangan utk bcerita.. 4 jun yg lepas adlh birthday aq...hehe.. aduh..da 21thun da aq rupenya kn... da boleh daftar mngundi...tp aq xdaftar lg.. nnt2 la aq dftr... ok2...kte stop cter sal undi2 ni...bosan kn... sebelum aq tlupe.. aq nk ucapkan terima kasih pd semua yg wish aq n bg aq hadiah.. thanx korg...

klu korg da lupe 4 jun tu ari apa...meh aq bgtau.. yg ia adlh pd ari sabtu.. xde apa2 yg special pn ari tu.. cme pd wktu mlm nye mak aq blnja aq mkn pizza PapaJohn...sedap la jgk.. en. adam plak keja hari tu.. ye la nk uat cmne..da keja kn.. lgpn.., dia keja jauh...nun kt spore sna.. bkn boleh ulang-alik ke melaka ni..huu.. nk uat cmne...xpe..tunggu en. adam cuti dlu... lpas tu bru boleh tuntut hadiah.. haha... biar dia pokai.... ooh..tidak..aq bknnye cmtu.. aq ckp je.. nk buat jauh skali.. hehe.. mklumla...kesian... ^_^

pd 4 Jun tu kn.. aq rsa nk mkn kek...tp ye la..mak aq xblnja aq kek sbb aq ni memilih kek.. maafla...sbb aq mmg xmkn kek yg murah2 ni...hehe.. dia msti ad brand pnye.. n kek yg aq slalu mkn ialah kek Secret's Recipe dan kek Italy's Bakery (yg aq rsa ad kt melaka je)... tp thun ni aq xdpt nk bli kt kedai Italy's bakery sbb mak aq kta kek yg kedai tu buat bcmpur ngn minyak khinzir...n xhalal,... aq nk bntah ckp mak aq pn xbleh...sbb da mak aq slalu je dpt info ni..sbb mak aq kn keja kerajaan.. tp kek dia mmg sedap...setanding ngn kek Secret's Recipe...

at last...aq dpt kek Secret's Recipe...itupn kt KL..aq gi mkn ngn kwn aq..mimi.. time tu ktorg tgh craving sgt dgn kek Choc Indulgence dri Secret's Recipe...huuu... lazat... Secret's Recipe pnye kek tu halal ye kwn2... da xde lg nk timbul cter2 yg kek kt Secret's Recipe tu xhalal...k..


ni la..kek kesukaan aq.. <3 it..

okla..tu je ar... mnggu lepas.., aq dpt jumpe dgn En. Adam..hehe.. aq dpt hadiah... seronok... sweet time with him... nnt2 aq akn dpt lg 1 hadiah dri dia... xsabarnye nk tnggu hadiah yg seterusnya... miss him... weee~~~ =D

*hidup itu begitu singkat..oleh itu., kte kne m'hargai setiap wktu., walau dgn siapa sja...dan dimana jua kita berada....winked... heee